top of page
Keyboard and Mouse
Kontoret i Nesoddparken

Om

Jeg heter Ulf Alexander Samer, og her ser du min hule i Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter. Her har jeg etablert meg og tilbyr et utvalg av tjenester rettet mot gründere, selvstendig næringsdrivende, kulturarbeidere og mindre bedrifter.

Jeg fokuserer først og fremst på digitale medier. Jeg jobber med innholdsproduksjon som omfatter både tekst, foto og video for nettsider og sosiale medier.

I tillegg kan jeg tilby administrative tjenester som utarbeidelse og utsendelse  av nyhetsbrev og spørreundersøkelser, samt oversettelse og språkvask. 

Jeg har alt nødvendig foto- og video-utstyr. Kontoret mitt er ferdig oppsatt med datautstyr og all standard programvare jeg trenger for å hjelpe deg, samt høyhastighetsnett. Sikkerhet er ivaretatt ved bruk av Norton 360™

Jeg har erfaring i bruk av en rekke ulike typer publiseringsverktøy og administrative løsninger som f.eks.
WordPress, Sharepoint, Kartra, Wix, Mailchimp, SurveyMonkey mv.

Jeg er en erfaren bruker av Adobe Lightroom, og jobber jevnlig med videoredigering i iMovie og Movavi.

Jeg har også gjort de fleste tabbene, og vet mye om hvordan man skal organisere tid og oppgaver for å få det beste resultatet. 

Jeg kan frigjøre tid hos deg, så du kan tjene penger på det du virkelig kan og brenner for.

Jeg har 30 års erfaring i næringslivet. Utdannet jurist/advokat og  har jobbet i IT-bransjen hele mitt yrkesaktive liv.
 
Advokatkappen er lagt vekk, og nå vil jeg gjerne hjelpe deg som ønsker bistand til å komme på nett eller bli mer synlig på sosiale medier.

Organisert og effektiv

Skal vi samarbeide?

bottom of page